WAAR HAAL IK MIJN INFORMATIE VANDAAN

Omgevingsdienst NL

Omgevingsdienst Nederland is een onafhankelijk projectconsultancy- en adviesbureau en ondersteunt de Omgevingsdiensten bij het ontwikkelen van opleidingen en het delen van kennis en informatie op diverse thema’s.

MijnValleinet

Het intranet van Omgevingsdienst de Vallei
Op MijnValleinet vind je alle informatie die je als medewerker nodig hebt, het laatste organisatienieuws, informatie over werkprocessen en je collega’s. Kijk dus elke dag even op MjnValleinet. Hier vind je ook het Smoelenboek, handig als je iemand zoekt. Vergeet niet je profiel helemaal in te vullen zodat collega’s jou ook kunnen vinden. Andere informatie kun je vinden via een zoekopdracht of via de tabbladen bovenaan de pagina.

Geldernet

Geldernet is het kennisnetwerk van de zeven Gelderse Omgevingdiensten. Je vindt hier kennisplatforms en aanbod van opleidingen. Via de kennisplatforms kun je makkelijk kennis met elkaar delen en informatie uitwisselen.

Omgevingsdienst de Vallei

De website van onze organisatie is bedoeld om burgers en klanten meer informatie te geven over onze taken op het gebied van toezicht, handhaving en vergunningverlening. Daarnaast is de opbouw van onze organisatie omschreven en vinden burgers en klanten onze contactgegevens.